Retourbeleid

Niet tevreden?

Wij doen ons uiterste best om je bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Mocht je toch af willen zien van jouw aankoop, dan kan dat binnen de wettelijk bepaalde periode van 14 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van redenen. Dit gaat in op de dag nadat het pakket door of namens jou in ontvangst genomen is. Mocht je je product willen retourneren? Laat het ons dan weten via het contactformulier en stuur het product binnen 14 dagen na ontvangst naar:

Retour adres:

Retourneren is voor eigen rekening. Stuur je retour naar:

ZeroWaterfilter-NL retouren
Herenweg 15
3602AM Maarssen
Nederland

Zorg ervoor dat je de originele pakbon/factuur of een briefje met je contactgegevens toevoegt aan je pakket zodat wij weten naar wie we de aankoopkosten terug kunnen storten. 

Wat stuur je terug?

Zorg ervoor dat de door jou bestelde producten schoon en compleet in de originele verpakking zitten. Vergeet de TDS meter niet. Ongeopende filters in seal mogen ook retour. De originele pakbon, factuur of een briefje met hierop je bestelnummer kun je toevoegen zodat wij jouw bestelling kunnen vinden en deze sneller kunnen verwerken. Als het product tijdens het retourneren kapot gaat mogen wij hier extra kosten voor rekenen. Missende onderdelen worden in mindering gebracht op je bestelbedrag.

Filters die geopend zijn

Geopende filters hoeven niet teruggestuurd worden. Vanwege hygiënische redenen mogen wij deze niet retour nemen en weder verkopen. Voor elk geopend filter (ook als deze bij een kan zat) brengen wij 10,- Euro in mindering op je bestelbedrag.

Verwerking retourzending

Wanneer je een product compleet retourneert betalen we het volledige aanschafbedrag terug. Dit is inclusief de kosten voor het verzenden van het product. Dit zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retour gedaan worden. Let op de kosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening. 

Producten ruilen

Natuurlijk is het mogelijk om een product te ruilen. Let op hierbij gelden bovenstaande retour condities ook. Wij zullen het artikel waarvoor je de retour wilt ruilen binnen 5 dagen na ontvangst van de retour versturen.