‘Oolong’ thee workshop samen met Carine Baudry

Publicatiedatum 13/12/2018 Laatst bijgewerkt op 20/10/2022

Niet alleen in Nederland sponsort ZeroWater speciale thee evenementen, maar ook over de grens willen we de unieke werking van ons filter laten ervaren. De Franse theespecialiste en gediplomeerde aroma expert Carine Gaudry kwam voor een masterclass naar Antwerpen. Wij zorgden ervoor dat ZeroWater zowel naam als product aan het event verbonden waren.

20 Theesommeliers
Met een auto volgeladen met ZeroWater producten zijn wij naar De Winkelhaak in Antwerpen gereden om Carine Baudry en een twintigtal Franse en Belgische theesommeliers te ontmoeten. Iedereen keek uit naar de masterclass Oolong waarin mevrouw Baudry de multi-gelaagde aroma’s van ‘oolong thee’ zou laten zien, uhh… ruiken natuurlijk.

We hebben de deelnemers van de masterclass voorzien van goed gefilterd water om thee mee te zetten. Pas na twee uur werd er voor het eerst een theekopje aangeraakt. De focus lag in de eerste instantie volledig op het ruiken van de multi-gelaagde aroma’s van de oolong thee. Men mocht alleen de neus gebruiken. Bekijk de video voor deze bijzondere kennismaking met ZeroWater.

Thee is zoveel meer…

Waarom ZeroWater? Omdat je pas echt de pure smaak van thee proeft als je ZeroWater gebruikt. Een compleet andere beleving door een andere kleur, geur en uiteraard een andere smaak! Alle heerlijke tonen van theebladeren krijgen de ruimte tot leven te komen en zullen zorgen voor een gebalanceerde smaak, dit komt doordat er geen restdeeltjes meer in het water zitten. Een ware beleving!

Naast de waanzinnige smaak, zul je wanneer je thee zet met ZeroWater geen last meer hebben van aanslag in je waterkoker en in je theekopjes. Een extra pluspunt als je het mij vraagt! Uiteraard zijn er ook andere factoren die bijdragen aan het zetten van een perfecte kop thee. Maar de basis is toch wel heel belangrijk: het gebruik van het juiste water.