Wat is de beste manier om water te filteren?

Veel mensen gebruiken nu al een eenvoudige waterfilterkan met een koolstoffilter. De TDS waarde daalt bij systemen met een koolstoffilter naar een waarde van ca 90. Dit betekent dat er nog veel stoffen achterblijven in het water. ZeroWater krijg de TDS op 0 voor echt puur water.

Minder belastend voor het milieu

Veel mensen zijn op zoek naar minder vervuild water, en vaak kom je dan uit bij flessenwater. Dit water draagt bij aan het plastic afval in onder andere onze oceanen.

ZeroWater doet dat niet. Je hoeft niet meer te zeulen met flessenwater en een filter staat bij een gemiddelde TDS gelijk aan meer dan 100 plastic flessen.

Recyclen van de filters is in europa helaas nog niet mogelijk. Om nog beter voor de natuur te zorgen is ZeroWater-EU nu ook bezig met het opzetten van een filter inzameling programma.

Waar is ZeroWater nog meer goed voor?

Door het water goed te filteren is het water erg geschikt voor het zetten van een heerlijke kop thee of koffie. Dit komt omdat er geen stoffen meer in het water zitten die de smaak kunnen verstoren en je hierdoor alleen nog pure aromas overhoudt.

Ooit last gehad van een vettig vliesje op je thee of luchtbelletjes? Dat komt doordat er teveel vervuilende stoffen in je water zitten.

Als je deze stoffen -die deels ook heel ongezond zijn zoals lood- uit je water filtert, verdwijnen ook de aardachtige geur en smaak en komt de échte smaak van je warme drank naar boven.