CEO International Tea & Coffee academy test ZeroWater

Publicatiedatum 08/02/2019 Laatst bijgewerkt op 20/10/2022

Wij van ZeroWater schreeuwen niet zo van de daken hoe goed we zijn. In tegenstelling tot talloze andere merken geloven we dat mensen ons product moeten ervaren en dan overtuigd worden. Daarom past ons product ook zo goed binnen de theewereld. Thee bestaat voor 99 procent uit water en fervente theedrinkers zijn zich er erg van bewust dat hun water zo puur mogelijk moet zijn. Hoe puurder het water hoe beter de thee smaakt. Daarom wordt er veel Spa Blauw gebruikt door de liefhebbers; sommigen hebben zelfs een reverse osmose apparaat in hun keuken staan, die het kraanwater filter.

Het perfecte water voor Richard
Een dergelijk apparaat vinden we ook terug bij de International Tea & Coffee Academy in Zeewolde, waar we CEO Richard Schukkink ontmoeten voor een ZeroWater thee test. Richard reist de hele wereld over om lezingen te geven over thee en theeplantages te bezoeken. Hij zal nooit gewoon kraanwater gebruiken om thee te zetten, tenzij het echt niet anders kan. Een perfecte kandidaat dus voor de ZeroWater theetest, waarbij thee met kraanwater en met ZeroWater wordt gezet.

Het is mooi om te zien hoe Richard zijn thee zet. Alles wordt nauwkeurig afgewogen en de tijd dat de thee moet trekken wordt tot op de seconde nauwkeurig bijgehouden. Ook de thee die wordt gebruikt krijgt de nodige aandacht: een Indiaase thee uit Assam van de Kongea plantage. Benieuwd waar Richard op let bij het thee zetten en drinken? Bekijk de video! Dan zie je ook welk water de ZeroWater theetest wint. Nee, we schreeuwen het niet van de daken.

Richards tests ZeroWater
Richard (CEO van de international Tea & Coffee Academy) test ZeroWater…