ZeroWater filtert Glyfosaat voor 100% uit het water!

Publicatiedatum 15/02/2019 Laatst bijgewerkt op 20/10/2022

Glyfosaat, het werkend bestanddeel in het bekende RoundUp, is al jaren een onderwerp van een groot aantal discussies. Onder andere over de vraag of glyfosaat een negatief effect heeft op de gezondheid van mens en dier.

“ZeroWater is echt Zero! water”
Omdat glyfosaat steeds meer voorkomt in oppervlaktewater, en daarmee ook in het drinkwater, heeft de Amerikaanse Health Ranger Store een onafhankelijke test gedaan. Tijdens deze test hebben zij een groot aantal bekende waterfilters naast elkaar gezet en gemeten hoeveel glyfosaat ieder filter uit het water kan filteren.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de reactie van de onderzoeker over de filtersterkte van het ZeroWater filter.

Uit het onderzoek bleek dat de ZeroWater filters echt al(!) het glyfosaat uit het water filteren. “Ik dacht niet dat er een filterkan zou kunnen zijn die 100% van de glyfosaat uit het water zou kunnen filteren. Ik heb de test meermaals gedaan voor het ZeroWater filter omdat ik het niet durfde te geloven. En iedere keer kwam het de test op 100% uit. Ik kan nu dus met zekerheid zeggen dat ZeroWater verreweg het beste waterfilter is.” aldus de onderzoeker.

Health Ranger Store logo
De Health Ranger Store test verschillende filters op glyfosaat filtering…