ZeroWater producten bij Tea in Motion

Publicatiedatum 19/12/2018 Laatst bijgewerkt op 20/10/2022

We zijn er trots op dat ook Teainmotion het belang van ZeroWater filters voor de smaakbeleving van thee erkent, en de producten in haar assortiment opneemt!

Anja kan het weten
Anja heeft een passie voor thee, omdat er eigenlijk achter elke soort thee wel een verhaal schuilt. In 2016 werd zij zelfs Dutch Tea Champion.

Het kweken, plukken en bewerken van theebladeren is een proces dat met veel zorg en aandacht gebeurt. Er komt veel kennis bij kijken en met de liefde die veel theeboeren hebben voor hun product, is thee toch een bijzonder product.

Anja ontdekte ook Zerowater. “Een waterfilter dat je kraanwater ontdoet van mineralen die het hard maken, snel en zorgvuldig”, dat was interessant. Een test maakte haar enthousiast.

“Om optimaal van thee te genieten is thee, gezet van water zonder deze mineralen, veel helderder en zachter van smaak. Je ziet het meteen! Vooral groene en zwarte thee profiteren van deze smaak upgrade!”.

Een bijkomend voordeel is ook, dat de waterkoker vrij blijft van hardnekkig kalk. En je hebt geen ‘vieze laagjes’ meer op je thee (teascumb door kalk), je teamaker blijft veel langer mooi en je theeservies blijft vrij van hardnekkige, donkere aanslag.

Teainmotion levert via haar online webshop, maar ook aan horecaondernemingen en bedrijven.

tea in motion
Tea in Motion verkoopt via haar webshop ZeroWater producten